Υψηλή Ένταση της Κατάρτισης Αντίστασης – Καλύτερη Καύση Λίπους Άσκηση

Μας ολόκληρο το σώμα σας – κάθε κελί του – χρειάζεται ενέργεια. Είμαστε συνεχώς την καύση είτε λίπος ή υδατάνθρακες, ανάλογα με το τι θα κάνουν. Απλά κάθεστε στον υπολογιστή σας διαβάζοντας αυτό σας καίει ενέργεια, ίσως όχι τόσο όσο θα θέλατε, αλλά καίτε ενέργεια, ωστόσο,. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων, αν ήταν να σηκωθώ από τον υπολογιστή σας, και να αρχίσει να τρέχει, θα κάψει περισσότερη ενέργεια από το να κάθεσαι να διαβάζεις. Ας προτείνω να ψάχνουν για την καλύτερη δυνατή καύση λίπους άσκηση, γιατί θέλουμε πραγματικά να χάσετε το λίπος. Ποιοι παράγοντες εμπλέκονται;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το σώμα μας είναι σύνθετη. Η όλη διαδικασία της πέψης των τροφίμων μας και η καύση του λίπους δεν είναι μια απλή διαδικασία. Πόσο κάνει το σώμα να μετατρέψει σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη σε κελί δομικά στοιχεία και κυττάρων ενέργειας; Ας το κρατήσουμε απλό, εξετάζουμε την καύση του λίπους.

Το κάψιμο του Λίπους σε Μυς μας

Υψηλή Ένταση της Κατάρτισης Αντίστασης 2Πρώτον, η καλύτερη καύση λίπους άσκηση θα περιλαμβάνει τους μυς μας. Όχι άλλα κύτταρα του σώματος να κάψει όση ενέργεια τους μυς μας. Οι κύριες πηγές ενέργειας είναι το λίπος και τους υδατάνθρακες. Και οι δύο είναι κατανεμημένες να παρέχει θερμίδες ενέργειας για το σώμα. Ανάλογα με το τι θα κάνει η αναλογία του λίπους προς υδατάνθρακες θα αλλάξει. Οι υδατάνθρακες είναι σε θέση να παρέχουν την ενέργεια πολύ πιο γρήγορα από το λίπος. Αν κάθεστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο σας θα καίει περίπου 50% λίπος και 50 τοις εκατό υδατάνθρακες, ίσως λίγο περισσότερο λίπος, μέχρι και 60 τοις εκατό. Τώρα να αρχίσει να τρέχει. Θα πρέπει αμέσως μια έκρηξη της ενέργειας και θα αρχίσει να καίει περισσότερο υδατάνθρακες τίποτα μέχρι 70 τοις εκατό. Αν σας συνεχίσει να τρέχει για 15 με 20 λεπτά, το σώμα θα θέλουν να διατηρήσουν τα διαθέσιμα υδατάνθρακες (εφόσον είναι διαθέσιμα), και το σώμα θα shift είναι διαδικασίες πίσω για να καίει περισσότερο λίπος έως και το 60 τοις εκατό επίπεδο. Χρησιμοποιήστε αυτή τη γνώση για να καψει το λίπος. Για παράδειγμα, μια χαμηλής έντασης άσκηση, θα κάψετε περισσότερο λίπος, αλλά φυσικά λιγότερες θερμίδες από μια υψηλότερη ένταση άσκηση για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Το Μεταβολικό Ρυθμό Ηρεμίας

Υψηλή Ένταση της Κατάρτισης ΑντίστασηςΠροφανώς και υψηλής έντασης ασκήσεις για να κάψετε περισσότερες θερμίδες σε ένα μικρότερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, όπως σχεδιάζουμε τη ρουτίνα μας για την καλύτερη δυνατή καύση λίπους άσκηση θα πρέπει να έχετε κατά νου ένας επιπλέον παράγοντας – το μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας. Είναι λίγο σαν τη μηχανή του αυτοκινήτου σας, παίρνει το χρόνο για τον κινητήρα να κρυώσει. Αυτό δεν είναι ένα καλό παράδειγμα από τη μηχανή του αυτοκινήτου σας δεν είναι το κάψιμο της ενέργειας, ενώ αρχίζει να ψύχεται. Αλλά οι μύες σας μπορεί να ασκείται σε σημείο όπου θα κάψει την ενέργεια για την περίοδο έως και 70 ώρες, ενώ κρυώσουν, αυτό είναι γνωστό ως το μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας ή RMR. Αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που δεν λαμβάνονται πάντα υπόψη από τους εκπαιδευτές στο γυμναστήριο. Πολλοί από τους πελάτες στο γυμναστήριο κάνει να κάψετε θερμίδες, αλλά δεν ασκούν τους μυς στο σημείο να σηκώνουν τα RMR αρκετά για να κάψετε θερμίδες, ενώ αναπαύονται.

Υψηλής έντασης προπόνηση με αντιστάσεις

Υψηλής έντασης προπόνηση με αντιστάσεις θα αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας. Αυτή είναι η καλύτερη αερόβια άσκηση μπορεί να κάνει κανείς. Για να γίνει το κάψιμο του λίπους, ενώ είστε σε κατάσταση ηρεμίας είναι το όνειρο του καθένα που θέλουν να χάσουν λίπος και αυτό είναι δυνατό, με δεδομένη τη σωστή άσκηση ρουτίνας. Δυστυχώς, πολλά γυμναστήρια και τους εκπαιδευτές τους, απλά δεν εκτιμούν αυτό το γεγονός. Όχι μόνο αυτή η μορφή άσκησης κάψετε λίπος αλλά μπορεί να επιτύχει εξαιρετική καρδιαγγειακή υγεία, καθώς και.

Αυτό που δεν είναι πάντα κατανοητό, είναι ότι η υψηλή ένταση της κατάρτισης αντίστασης περιλαμβάνει την άσκηση που κάνετε για να «στιγμιαία μυϊκή αποτυχία», που είναι απλά δεν μπορεί να ολοκληρώσει 1 επανάληψη.

Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι μια περίοδος ανάπαυσης είναι εξίσου σημαντικό ως άσκηση. Οι μύες χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν και επισκευής. Στην περίπτωση αυτή η άσκηση απαιτεί μόνο 2 ή το πολύ 3 ρουτίνες μια εβδομάδα είναι το μόνο που είναι απαραίτητο, και μια πλήρη προπόνηση σώμα πρέπει να είναι σε θέση να ολοκληρωθεί σε 15 με 20 λεπτά.

Ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή καύση λίπους άσκηση; Χωρίς αμφιβολία, δεν υπάρχει ίσως καλύτερη ρουτίνα διαθέσιμα.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η θέση δεν θα γίνονται δεκτές σε πολλά γυμναστήρια και κέντρα απώλεια βάρους σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο πολλοί έχουν βρει την υψηλή κατάρτιση αντίστασης να είναι πολύ αποτελεσματικό στην καύση του λίπους και την απώλεια βάρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *